AGODA PROMOTION RHB MEMANG MURAH

Langkah ke 3

1. (Maaf ye... 3 gambar ini saya x tersusun dengan baik... sebab susah nak upload dalam blog... pening2) apa2 pun saya bole ajar anda semua step by step ye.

2. Mula-mula pergi ke www.agoda.com/rhb baca arahan :...... dan yang penting ambik yang dia cakap "Promotion Eligible" Hotel je tau... yang tu untuk booking kad Plantinium RHB setahu saya pakai sekarang.(saya tidak menyatakan hotel mana yang murah tetapi anda boleh pilih banyak hotel)

3.Pastu masukan nombor kad kredit RHB dengan betul... jadi anda dah dapat harga bilik hotel yang besar dengan harga yang murah (yang saya dapat sekarang dalam agoda bilik RM986 dia bagi harga RM 283 siap ada dapur sekali kat KLCC... so bole bawa jalan2 anak pergi ke sana nanti kalau ada masa saya upload gambar2 dalam bilik saya tu ye..

4. Berjaya menempah, harga diskaun tu anda dapat bila sudah masukan banyaran kad kredit anda, kalau nak mudah kira dengan kaukulatur sendiri, sebab diskaun tu automatik diketahui selepas buat pembayaran, yang penting dapat harga bilik murah (jika anda mahukan harga yang lebih murah macam hotel yang saya dapat ini.. segeralah menghubungi saya)

Langkah 1

Langkah 2

Popular posts from this blog

RAHSIA CEMBURU LELAKI MELALUI ZODIAK

RAHSIA NOMBOR RUMAH

KHASIAT HALIA