spicy korean burger at McDonald

Nak cerita tadi pergi makan kat mD.... Bawa anak-anak sekali... Seronok sangat.. Anak no.  2 dah teruja nak makan burger mD Spicy Korean Burger yang terbaru...

Memang pada mulanya cubit cubit makan burger ni.. Rasa dah rasa best.. Dengan sos ala korean nya.. Hihihi.. Beli satu je sebab nak jimat cos.. Anak dah ramai macam nilah makan berlima pun total makan dah rm 60.00 haha.. Bila la burger ni harga nak turun?


Spicy korean burger rm 15.99 set ada air coke, burger dan kentang special



Rupa macam tak sama iklan yang dipaparkan.. Korang tengok lah.. Sedih


KESIMPULAN:

-Rupa tak cantik.. Tapi nasib baik sedap
-oklah.. Dapat rasa burger ala ala korean.. Jiwa rasa macam duduk kat sana
-harga?  Bole tahan mahal... Tidak berpatutan. Harap turunkan harga.. Rupa tu biarlah sama macam iklan.. Kekadang rasa tertipu juga
-rasa pedass.. Luar biasa... Anak saya yang form 2 puashati..


                                 JIKA ANDA SUKA INFO SAYA SILA 'SHARE'.

Comments

Popular posts from this blog

RAHSIA CEMBURU LELAKI MELALUI ZODIAK

RAHSIA NOMBOR RUMAH

RAHSIA TULISAN