MAKAN DI SECRET RECIPE


Kedatangan saya bersama 2 orang anak saya kali ini kerana kerana ingin menyambut harijadi anak kedua saya Nurul Azzah (maaf azzah for terlupa birthday yang lama, hari ni mama free lepas hantar farisah ke sekolah kerana ada ambik bahagian untuk berniaga kecil-kecilan pesta di sekolah nya..dah dia dah bebel sebab jam 12 t hari nak ke bengkel pt3 subjek Math..bebel sebab mama lambat ambik dia dekat 40 minit jugalah, sorry farisah...mama penat... sangat,joooommm mama belanja makan secret recipi)


Malu-malu pula bila mama ambik gambar... korang beruntunglah..mama dulu tok mami x pernah belanja macam ni tau...


makan sup memang dah tak ingat dunia.. sebab dia kata tadi kat sekolah tak makan.. main tikam dapat anak buaya kecil...azzah..azzah



muka-muka dah kenyang...


ni sup kegemaran azzah.. dulu rm18.00 je semangkuk, sekarang dah rm22.00 semangkuk, makan hari-hari mau je botak kepala mama..apasal harga makanan secret recipi mahal sekarang?


seronok layan anak aku ni hujung-hujung minggu, makan sini memang best ( kalau ada duit lebih.. gaji belum lagi tapi ada hati nak belanja anak-anak) terpaksa guna credit card je.. 25hb ni gaji.. 

keseluruhan:
-makanan best, harga sederhana mahal
-Nak tunggu sapa nak belanja saya, sebab 2 orang makan pun dah RM81.00 ni semua sebab gst la, mama dia gigit jari je lah teman anak makan
-Hisss... ada strory nak cakap yang saya ni di sponser oleh Secret recipe untuk makan kek 1 sekeping PERCUMA dan air Long Black Cofee secara PERCUMA.. nak tahu cara dia contectlah saya ye.


                                  JIKA ANDA SUKA INFO SAYA SILA 'SHARE'.

Comments

  1. Hi there, I found your site by means of Google whilst searching
    for a similar topic, your web site came up, it appears great.
    I've bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, simply become aware off your blolg thhru Google, and fond
    that it is really informative. I am gonna be careful for brussels.
    I'll appreciate in case you continue this iin future. Many folks shall be benbefited out of youur writing.
    Cheers!

    ReplyDelete

Post a Comment

berikan komen anda

Popular posts from this blog

RAHSIA CEMBURU LELAKI MELALUI ZODIAK

RAHSIA NOMBOR RUMAH

RAHSIA TULISAN