faris anak lelaki idaman Abah...


Anak yang ke berapa ?
Anak lelaki yang ke -3 dari 4 orang adik beradik

Kalau di kira, ikut sebalah bapa ke emak ?
Sebijik macam bapak dia, aktif juga kat rumah. selalu saya tak bawa dia keluar dari rumah kerana udara kat luar tak baik untuk kesihatan.. lagi pun anak lelaki saya ni mana boleh duduk diam... selalunya saya bawa dia pegi teman saya shopping dan swimming jer.

Apakah makanan kegemaran Faris ?
Semua makan... terutamanya air gas.. selagi tak habis air dalam cawan, selagi tu lah.. dia akan habiskan

Kebiasaanya faris ni suka main dengan siapa ?
Faris ni jenis ganas sikit dan kreatif, kebiasaanya dia suka main dengan Azzah

Apakah hobi Faris ?
suka beli mainan di Petronas.. sampaikan staff tu kenal saya sekeluarga (hari-hari beli barang kat petronas.. taulah kan barang kat sana mahal, apo kan daya.. anak-anak)

Apakah 'kepantangan' Faris ?
Pantang tengok bapak dia balik, mula lah terloncak-loncak suruh peluk dan angkat. senyuman dia tu buat aku tertawan... kalau dia merayu-rayu nak ikut pegi jalan-jalan ke taman... merenggek-renggeklah suara dia sambil membesarkan matanya... alahai anak abah, kesian kena tinggal.. huhuhu

Comments

Popular posts from this blog

RAHSIA CEMBURU LELAKI MELALUI ZODIAK

RAHSIA NOMBOR RUMAH

RAHSIA TULISAN